Alles over waterbedden

posted Sep 18 2017

Alles over waterbedden

Totaal tot rust kunnen komen is erg belangrijk, in drukke tijden is dit nog veel belangrijker. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de optimale kwaliteit van leven, niet alleen, overdags, maar ook ‘s nachts en hiermee kan een waterbed jou uitstekend mee helpen.

Een waterbed is een bed waarbij het matras bestaat uit een ‘matras’ gevuld met water. Dit zorgt ervoor dat je lichaam gelijkmatig en drukloos wordt ondersteund, hierdoor past het matras zich volledig aan aan de vorm van jouw lichaam en op jouw slaapgedrag. Waar conventionele matrassen klachten kunnen geven zoals bijv. rug-, nek-, en schouderpijn, door op een verkeerd matras te liggen, wordt het lichaam altijd goed ondersteund (gedragen) door een waterbed.

Poseidon Easy_Box_Split_kaal

Het water in een waterbed moet verwarmd worden, omdat anders het lichaam van de slaper teveel afkoelt. Een goede afstelling van de temperatuur verhoogt het comfort van het waterbed. In de zomer wat koeler en in de winter wat warmer.

Door de luxe uitstraling en bijpassende accessoires krijgt u een heus pronkstuk in de slaapkamer te staan, zodat u een geweldige sfeer in de slaapkamer kan creëren.

In tegenstelling tot alle Boxspring en conventionele matrassen kan er geen stof, zweet, zout, bacteriën en huisstofmijt in een watermatras achterblijven. Het slaapoppervlak is schoon en mega makkelijk schoon te houden. Door het speciaal ontwikkeld waterbed matrastijken en textiel is dit alles uitstekend deel-, en wasbaar. Ook het water blijft fris door de regelmatige toevoeging van onze conditioner, bacteriën en algen krijgen geen hierdoor kans. Met een waterbed bent u verzekerd van optimale hygiëne. Heeft u geen tijd of zin om uw waterbed zelf te onderhouden, Het BED heeft ook hiervoor de juiste oplossingen.

Een watermatras gaat 15 tot 30 jaar mee (afhankelijk hoe deze onderhouden wordt!) De levensduur van een conventioneel matras is minder dan de helft. Met uw keuze voor een waterbed kiest u dus naast optimaal slaapcomfort ook meteen voor duurzaamheid!

Nog niet overtuigd voor een waterbed? Kom proefslapen proefliggen in onze winkel en ervaar het verschil.

 

Het BED Amsterdam

Het BED Amsterdam is al bijna een halve eeuw, dè beddenzaak van Amsterdam.

Leave a Comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *