Zoektocht naar het perfect “passende” bed.

posted Jun 26 2017

Zoektocht naar het perfect “passende” bed.

We slijten een derde van ons leven in bed. Het is daarom belangrijk om het perfect passende bed te vinden. Er is alleen zoveel keuze, “waar moet ik beginnen?” Hier komen een aantal tips van onze specialisten voor jouw zoektocht naar het perfecte bed.

– Hoe is je bed nu?
Ga eerst eens na welk bed je nu hebt, een boxspring of een ledikant met bodems, en de maat.

Vind je zo’n elektrische functie fijn of doe je het liever zonder. Door goed te kijken wat je hebt en wat je hieraan prettig of of juist niet , dit kan je helpen met het filteren van het aantal opties.

– Informeer op internet
Kijk even rond op verschillende sites en blogs wat zij aanbevelen. Dit zijn geen richtlijnen maar misschien kun je hier wat inspiratie vandaan halen om jouw bed te vinden

– Breng prijs en afmetingen in kaart.
Het is belangrijk goed in je hoofd te hebben: hoe groot het bed moet zijn? (op deze manier kom je niet bij de montage erachter dat het toch allemaal net niet past.) Ook is het handig voor je bij een winkel gaat kijken, welk budget je hebt voor een bed. (Soms is het beter te investeren in een goed bed.)

– Maak een afspraak met onze slaapexperts.
Uiteindelijk kun je je door veel rond te kijken enigszins oriënteren, wat voor bed je wilt hebben. Echter kun je pas weten of dit bed voor jou geschikt is, als je erop hebt gelegen en je een gedegen passend advies krijgt. Daar kunnen onze slaapexperts jou het beste mee helpen. Graag helpen wij jou met het verschil tussen koud- en traagschuim, latex en pocketvering, ledikant en boxsping en waterbed en lattenbodem.

Ben jij opzoek naar het perfecte bed? Kom dan snel langs in onze winkel waar we je verder helpen. Bevalt het bed je daar zo goed dat je er niet meer uit kunt komen. Dan bezorgen en installeren we hem gratis in de slaapkamer.

Tip: De combinatie bodem én matras maken of breken het slaapcomfort. Begin met je ‘slaapsysteem’ en ga dan kijken naar het uiterlijk.

 

Het BED Amsterdam

Het BED Amsterdam is al bijna een halve eeuw, dè beddenzaak van Amsterdam.

1 Comment comments


[…] te combineren kan je het bed zo personaliseren dat het perfect oogt en passend ligt voor jou. Lees hier meer over de zoektocht naar het perfecte […]

Leave a Comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *